Filosofien bag den Kvindelige alkymist

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på email
Del på print

Min passion er at skabe gode oplevelser med kant og mere end blot en madoplevelse men et minde.

Jeg er nysgerrig på livet og alle de muligheder der hopper op og jeg får energi af følge mit flow og udvikle mig kreativt. Det betyder også jeg har kombineret mange af mine interesser/uddannelser og samlet dem under et som jeg kalder den kvindelige alkymist.
Så folk kan forstå helheden i mine projekter. Bla er jeg hypnotisør, har uddannelse i positiv psykologi, neugrastonomi og metasundhed, udover at være spirituel interessert og gerne vil bidrage til folk kommer mere ned i deres krop og mærker dem selv.
Ja jeg elsker at flette det hele sammen i madteater og komme med de små budskaber.

Self har jeg en kæmpe passion for maden som er min kunstart.