Handelsbetingelser/praktiske informationer

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på email
Del på print
  • Ved bestilling af mad ud af huset til selskaber, er antallet min. 12 voksne personer, medmindre andet er aftalt – og gebyr kan forekomme, hvis I er mindre.
  • Vedrørende diverse allergier, så spørg Mia Reesen, og kan jeg fortælle, hvad der er i diverse retter.
  • Tilbud er gældende i 14 dage fra det er sendt. Ellers er det muligt, at jeg tager et andet selskab ind. Så I må meget gerne skrive ja tak eller nej tak til mit tilbud.
  • Bestilling af mad til selskab skal ske min. 1 uge før, ellers er der formentlig en del råvarer, jeg ikke kan få, da det skal forudbestilles.
  • Vi laver gerne veganer/vegetar retter, og andet specialkost mod et tillæg på kr. 70,- pr. cov.
  • I kan ændre kuvertantal 5 hverdage før arrangementet. Skulle der være afmeldinger efter de 5 hverdage, betales der 50% 3 og 4 dage før og 2 dage før ved aflysning og ændringer af cov. antal er det 100%.
  • Børn er fra 3-12 år, og de kan få det samme som de voksne, dog halv portion og halv pris.
  • Hvis I vil have, vi leverer maden, gør vi gerne det, dog tager vi penge for kørslen (Kalundborg kr. 200,-, omegn kr. 250,- +). Afhentning af service er halv pris og vil blive afhentet indenfor 5 hverdage, efter aftale.
  • I er også velkomne til selv at komme med servicen.

  • Leveringspriser:
  • Kalundborg kr. 200,-
  • Holbæk kr. 400,-
  • Slagelse kr. 400,-
  • Roskilde kr. 500,-
  • Sorø kr. 450,-
  • Ringsted kr. 500,-
  • Storkøbenhavn kr. 650,-
  • Nordsjælland kr. 750,-

  • Ønskes Royal Copenhagen til arrangementet, pålægges der et gebyr på kr. 20,- pr. cov.
  • Maden til buffeten bliver anrettet på mine porcelænsfade, skåle m.m. som er klar til at stille på buffeten med det samme. Dog skal brødet og det varme i termokassen lige skæres. Vejledning medfølger. Der kan forekomme enkle elementer, som skal lunes. I skal dog have tagtøj/bestik klar.
  • Husk at I har et ansvar i forhold til at håndtere maden korrekt, altså følge mine anvisninger vedrørende opbevaring af maden på køl. Samt personalet/jer har ansvar for at de holder en god hygiejne og vasker/afspritter hænderne – samt at gæsterne også holder en god hygiejne på buffet/sharefood.
  • Ved buffet kræver jeg, at der er en håndsprit til stede, som gæsterne skal benytte inden der tages af buffeten. Det gælder også snacks – kom gerne ske i nødder, tang i chips m.m.
  • Servicen skal vaskes, ellers pålægges der et tillæg, på 5,- kr. pr. stykke beskidt service.
  • Opvask kan vi sagtens klare, skal blot aftales på forhånd.
  • Ved smadret service tillægges en ekstra regning på genstanden.
  • Hvis I ønsker kokke, tjenere m.m. med til at lette arbejdet til Jeres arrangement, kan vi sagtens hjælpe med det.

Kok til arrangement er kr. 450,- plus moms pr. time i min. 4 timer.
Tjener til arrangement kr. 265,- plus moms pr. time i min. 4 timer.
Opvasker til arrangementet kr. 200,- plus moms pr. time i min. 4 timer.
(1 kok til max. 20-25 personer menu, 40 cov. til buffet).
(1 tjener til 10-16 gæster, 2 tjenere til 16-30 gæster osv.).
OBS: Hvis der er kørsel over 30 min. fra Kalundborg, betaler I for personalets kørsel den ene vej.