Menu 2022
Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på email
Del på print
Forret
- Asparges med dildmayo og håndpillede rejer
- Tuntatar med agurk og radiser
- Laksecarpaccio med grønne jordbær og citrus
- Brød på mel fra Mejnerts mølle og blomstersmør
Hovedret
- Majskylling med min krydrede BBQ og løgskaller
- Lune cremede kartofler med forårsløg og spinat
- Kalvefilet rullet i urter med ramsløgssky
- Ærtepuré med kulknas og blomster
- Forårssalat med asparges og perlebyg
- Kold estragon creme
- Grillet spidskål med bacon og grønne tomater
Dessert
- Chokoladebombe med skumfiduser – jordbæris – råsyltede rabarber med citron og knas
*Sharefood er fade, som I sætter på bordet, så folk kan hapse og hygge over maden.
Så det er vigtigt, at I informerer om hvor mange borde I sidder ved og antal. Kan også
sættes på en buffet.
DKK 455,00 inkl. moms pr. kuvert