Forårsbuffet
Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på email
Del på print
Marts-juni
Forret
- Sprøde asparges med håndpillede rejer og citronmayo
- Forårssalat med fennikel, sure agurker, blomster og brud af færøsk laks
- Chevice af kuller med grønne jordbær og kul
- Brød og blomstersmør
Hovedret
- Små kartofler med spidskål, estragon og røget smør
- Let grøn salat med grønne tomater og mormordressing
- Perlehønerulle med salvie
- Skøn forårssalat med spelt, radiser og ristet spegeskinke
- Kalvefilet rullet i ramsløg med vild timiansauce
- Min cremede coleslaw på spidskål og pift af røg
- Kold bearnaisecreme
Dessert
- Cheesecake med rabarber og citronverbena
- Chokoladekage med jordbær og blomster
DKK 350,00 Inkl. moms pr kuvert
Du kunne også være interesseret i...
-
Ønskes Royal Copenhagen til arrangementet
DKK 20,00 Inkl. moms pr kuvert