Julefrokost anno 2020

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på email
Del på print
  • Lækre portvins-kryddersild med massere af løg og kapers
  • Æg med rejer og dildemulsion
  • Min hørøget laks med appelsin og fennikel og urtecreme
  • Min karry hønsesalat med æbler, dehydret selleri og bacon
  • Roastbeef med grønkålsremo, peberod og løg
  • Det lune
  • Lun leverpostej med svampe og råsyltet rødbeder
  • Mørbradbøffer i cremet svampesauce*
  • Kryddert rødkål med solbær og havtorn*
  • Andelår med sveskesauce*
  • Julesalat med beder, pære, nødder og jordskokker
  • Ribbensteg med laurbærsalt og  chili syltet agurker *
  • Hjemmebagt brød på mel fra Mejnerts mølle og smør
  • Dessert
  • Ris a la mande som mormor laver den med portvin  og kraftig kirsebærsauce med strejf af kanel

*Varm selv.

DKK 340,00 Inkl. moms pr kuvert

Min. 15 kuverter

Du kunne også være interesseret i...

Intimt selskab

(opfylder I ikke min. antal)
Er du velkommen til at “hoppe”
med på en af de menuer
jeg har ud i forvejen. ;)