Mia Reesen´s Signatur Menu
Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på email
Del på print
Alt det bedste i 13 servering
- Luk op for noget godt, luk en Østers op med agurkeis og havlyd
- Alt begynder med kærlighed til det dyrebare æg, Caviar med den fede avokadocreme på sprød malt
- Så er en uskyldig jomfru født, Jomfruhummerjuice med hale og brændt porre
- Så krammer vi en Kammusling med dildskum og peberbacon
- og omfavner en blæksprutte som er splittet med blomster og citrusduft
- før vi taber mund og HavtaskeKÆBE glaseret og rullet i knas
- over flere retter vi skal nyde med VagtelÆG OG RØG og estragon og spegeskinke
- før støvet har lagt sig, efter Jagten på fasanen
- som var et Tatar af KRONDYR vi skød med trøffelmayo
- kærlighed som blev til en japansk oxe i et magisk eventyr, Wagyu med morkelglace og brændte løgskaller
- som jeg har rejst over de 7 HAVgus på kvædekompot og sorttrøffel
- før jeg fandt min PASSIONspannacotta med brændt hvid chokolade
- til sidst for Chokolade og guld
Velbekommen og tak for dig
- Inkl. mad, service, kokke og transport
- Vinmenu kan tilkøbes.
DKK 2.500,00 inkl. moms pr. kuvert
Desværre kan vi ikke imødekomme diverse allergier, vegetarer m.m.