Mia Reesen´s Signatur Menu

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på email
Del på print

Alt det bedste i 13 servering

  1. Luk op for noget godt, luk en Østers op med agurkeis og havlyd
  2. Alt begynder med kærlighed til det dyrebare æg, Caviar med den fede avokadocreme på sprød malt
  3. Så er en uskyldig jomfru født, Jomfruhummerjuice med hale og brændt porre
  4. Så krammer vi en Kammusling med dildskum og peberbacon
  5. og omfavner en blæksprutte som er splittet med blomster og citrusduft
  6. før vi taber mund og HavtaskeKÆBE glaseret og rullet i knas
  7. over flere retter vi skal nyde med VagtelÆG OG RØG og estragon og spegeskinke
  8. før støvet har lagt sig, efter Jagten på fasanen
  9. som var et Tatar af KRONDYR vi skød med trøffelmayo
  10. kærlighed som blev til en japansk oxe i et magisk eventyr, Wagyu med morkelglace og brændte løgskaller
  11. som jeg har rejst over de 7 HAVgus på kvædekompot og sorttrøffel
  12. før jeg fandt min PASSIONspannacotta med brændt hvid chokolade
  13. til sidst for Chokolade og guld

Velbekommen og tak for dig

  • Inkl. mad, service, kokke og transport
  • Vinmenu kan tilkøbes.

DKK 2.500,00 inkl. moms pr. kuvert

Desværre kan vi ikke imødekomme diverse allergier, vegetarer m.m.

Send en forespørgsel