BEMÆRK: Alle ordrer er forespørgsler og først endelig bekræftet når du har modtaget besked herom

Privatlivspolitik

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på email
Del på print

Mia Reesen ønsker med denne politik at kortlægge på klar og overskuelig vis, hvordan vi håndterer dine personoplysninger.

Personoplysningerdata kan være dit navn, din e-mail, fysisk adresse, telefon, IP-adresse, lokaliseringsdata m.m.

1. DATAANSVARLIG

Mia Reesen er dataansvarlig.

Kontaktoplysninger:

Mia Reesen
Kærbyvej 8
4400 Kalundborg

Tlf: +45 29 21 94 42

info@miareesen.dk

Mia Reesen udfører al håndtering af personlige data i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Mia Reesen er på nuværende tidspunkt i gang med at tilpasse relevante processer og systemer i henhold til de nye EU-regler for behandling af personoplysninger (GDPR).

2. HVORDAN INDSAMLER Mia Reesen PERSONOPLYSNINGER?

Mia Reesen indsamler personoplysninger på følgende vis:

  • Bruger miareesen.dk (fx browsercookies)
  • Sender e-mail eller udfylder kontaktformular
  • Skriver til os via sociale medier
  • Ved tilmeldelse til vores nyhedsbrev
  • Indsamling af personoplysninger samt behandlingen af disse vil til enhver tid ske i henhold til loven.

3. HVILKE INFORMATIONER INDSAMLER Mia Reesen?

Mia Reesen indsamler blandt andet følgende personoplysninger:

  • Navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse
  • Feedback på sociale medier og andre digitale platforme
  • Browserinformationer
  • Oplysninger om din virksomhed og relevante kontaktpersoner

Du kan, efter eget ønske, vælge at give Mia Reesen personoplysninger udover de almene personoplysninger, som du vurderer kan have betydning enten af sikkerhedsmæssige hensyn og/eller for at give Mia Reesen mulighed for skræddersy serviceydelsen specielt til dig.

Det kan fx være oplysninger om allergier eller handicap, så vi kan sikre tilgængelige mødefaciliteter eller andet.

Såfremt du vælger at gøre dette, betragter Mia Reesen det samtidig som et samtykke til at kunne registrere og gemme disse følsomme oplysninger i vores kartotek.

Udover at modtage oplysninger fra dig selv, vil Mia Reesen i nogle tilfælde supplere vores informationer med oplysninger, som vi har modtaget af tredjepart, f.eks. en samarbejdspartner.

4. HVAD ER FORMÅLET MED INDSAMLINGEN?

Mia Reesen’s formål med indsamling af personoplysninger kan være ét eller flere af følgende:

  • Behandling af dine projekter og køb af Mia Reesen’s ydelser
  • Kontakt til dig før, under eller efter udført arbejde
  • Opfyldelse af din anmodning om ydelser – herunder opdateringer
  • Forbedring og udvikling af vores serviceydelser
  • Tilpasning af vores kommunikation og markedsføring til dig
  • Analyse af din brugeradfærd
  • Administration af din relation til Mia Reesen
  • Opfyldelse af lovkrav

5. DET JURIDISKE GRUNDLAG FOR BEHANDLINGEN

Herunder redegøres for de juridiske grundlag, hvorpå Mia Reesen baserer behandlingen af dine personoplysninger.

Mia Reesen kan eksempelvis behandle dine personoplysninger, fordi det er nødvendigt for at opfylde en kontrakt, som du er part i. 

Af legitime interesser, som Mia Reesen forfølger kan blandt andet nævnes statistik, kundeundersøgelser, interessebaseret markedsføring og analyse af generel brugeradfærd med blandt andet det formål at forbedre din oplevelse samt kvaliteten af Mia Reesens ydelser.

Oplyser du Mia Reesen om særlige præferencer og hensyn, såsom allergier, helbredsmæssige oplysninger, handicap eller lignende, bruger vi oplysningerne til at tilpasse den pågældende ydelse.

6. DINE RETTIGHEDER

I henhold til persondataforordningen, har du en række rettigheder.

Rettighederne er som følger:

  • Du har ret til at få indsigt i, hvilke personoplysninger Mia Reesen behandler om dig
  • Du har ret til at få berigtiget og ajourført de personoplysninger, Mia Reesen har registreret om dig
  • Du har ret til at få slettet de personoplysninger Mia Reesen  har registreret om dig. Ønsker du at få slettet dine personoplysninger, sletter Mia Reesen alle oplysninger, som Mia Reesen ikke efter lovgivning er pålagt at skulle gemme

Er behandlingen af personoplysninger baseret på et samtykke fra dig, har du ret til at trække samtykket tilbage, hvilket betyder, at behandling herefter ophører, medmindre Mia Reesen efter lovgivning er pålagt at skulle behandle personoplysningerne.

Adgangen kan dog være begrænset af hensyn til andre personers privatlivsbeskyttelse, til forretningshemmeligheder og immaterielle rettigheder.

Du kan ved skriftlig anmodning til Mia Reesen enten modtage en udskrift af dine personoplysninger, få ajourført dine personoplysninger, gøre indsigelser eller anmode om at få slettet dine personoplysninger.

Anmodningen skal indeholde dit navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse.

Du kan også kontakte Mia Reesen, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen eller andre retlige forpligtelser.

Anmodningen fremsendes til:

Mia Reesen
Kærbyvej 8,
4400 Kalundborg

eller info@miareesen.dk

Mia Reesen vil indenfor 1 måned efter modtagelsen af din anmodning om udskrift fremsende denne til dig.

Ved anmodninger om rettelser og/eller sletning af dine personoplysninger, undersøger Mia Reesen, om betingelserne er opfyldt, og gennemfører i så fald ændringer eller sletning så hurtigt som muligt.

Mia Reesen kan afvise anmodninger, der enten er urimeligt gentagende, kræver uforholdsmæssig teknisk indgriben (for eksempel at udvikle et nyt system eller ændre en eksisterende praksis væsentligt), påvirker beskyttelsen af andres personlige oplysninger, eller i situationer hvor den ønskede handling må anses for værende yderst kompliceret (for eksempel anmodninger om oplysninger, der udelukkende findes som sikkerhedskopier/backup).

7. HVIS DU ANSØGER OM EN STILLING HOS Mia Reesen

Når du søger en stilling hos Mia Reesen (opfordret eller uopfordret) behandles de oplysninger, som du har givet Mia Reesen i forbindelse med din ansøgning.

Det vil typisk dreje sig om almene personoplysninger såsom navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse, oplysninger om uddannelsesmæssig baggrund samt oplysninger om nuværende og tidligere beskæftigelse.

Mia Reesen bruger oplysningerne til at vurdere, om Mia Reesen ønsker at tilbyde dig ansættelse, samt til at kommunikere med dig i forbindelse med en eventuel ansættelse.

Dine oplysninger opbevares i Mia Reesen’s kontaktarkiv, hvor kun ledelsen har adgang med personligt password.

Mia Reesen har startet processen omkring indgåelse af databehandleraftaler med alle de pågældende IT-leverandører i henhold til de nye EU-regler for behandling af personoplysninger (GDPR).

Mia Reesen beskytter dine personoplysninger i henhold til de beskrevne foranstaltninger under punkt 6 i nærværende persondatapolitik.

8. SLETNING AF DATA

Vi sletter dine personoplysninger, når de ikke længere er nødvendige i forhold til de formål, som var grunden til vores indsamling, behandling og opbevaring af dem.

Vi gennemgår løbende vores behov for opbevaring af oplysninger, så vi ikke gemmer mere end højst nødvendigt.

9. OPBEVARINGSSIKKERHED OG DELING AF DINE PERSONOPLYSNINGER

Mia Reesen beskytter dine personoplysninger og har vedtaget interne regler om informationssikkerhed, som indeholder instrukser og foranstaltninger, der beskytter dine personoplysninger mod at uautoriseret offentliggørelse og mod at uvedkommende får adgang eller kendskab til dem.

Mia Reesen har fastlagte procedurer for tildeling af adgangsrettigheder til de af vores medarbejdere, der behandler følsomme persondata og data, der afdækker oplysninger om personlige interesser og vaner.

For at undgå datatab tager Mia Reesen løbende back up af vores datasæt.

I tilfælde af et sikkerhedsbrud, der resulterer i en høj risiko for dig for diskrimination, ID-tyveri, økonomisk tab, tab af omdømme eller anden væsentlig ulempe, vil Mia Reesen underrette dig om sikkerhedsbruddet så hurtigt som muligt.

Mia Reesen’s sikkerhedsprocedurer bliver løbende revideret på baggrund af den nyeste teknologiske udvikling.

Udover Mia Reesen’s interne systemer benytter Mia Reesen sig af eksterne leverandører af IT-services og IT-systemer.

Mia Reesen har startet processen omkring indgåelse af databehandleraftaler med alle de pågældende leverandører i henhold til de nye EU-regler for behandling af personoplysninger (GDPR). Herved sikres et højt niveau for beskyttelse af dine personoplysninger.

Mia Reesen sletter dine personoplysninger, når Mia Reesen efter lovgivning ikke længere er pålagt at skulle gemme oplysningerne, eller når der ikke længere er et formål med behandlingen.

10. KONTAKT

Hvis du har spørgsmål, kommentarer eller klager til Mia Reesen’s behandling af personoplysninger kan du henvende dig til:

Mia Reesen
Kærbyvej 8
4400 Kalundborg

info@miareesen.dk

Eller ved at benytte vores kontakt- eller support-formular.

Medfører dette ikke en afklaring, kan en eventuel klage herefter rettes til Datatilsynet.

Den aktuelle kontaktadresse kan findes på www.datatilsynet.dk.

Eventuelle ændringer af persondatapolitikken meddeles ved offentliggørelse af nye vilkår og betingelser på Mia Reesen’s hjemmeside.

Denne side er sidst redigeret 19. marts 2020

 

Ændringer grunde Covid-19

Da forsamlingsantallet er ændret i øjeblikket, udbyder jeg ikke hele mit menukort men kun julefrokosten klassisk i november og december!

Dog hvis Firma mm skal bruge mad til over 20 vil jeg gerne være behjælpelig med at lave en anden menu!